VOIMAUTTAVA ELÄMYS

BOUDOIR-KUVAUS

tapa oppia rakastamaan itseäsi lisää

Boudoir-kuvauksen ei tarvitse olla vain kuvaussessio, vaan rauhallinen hetki, jossa saa olla omissa mietteissä, välillä pysähtyä ja olla vaan, jutella, löytää itsestä ihailun aiheita niin sisäisesti kuin ulkoisesti, nauttia ja oppia rakastamaan itseään, heittäytyä ja pitää hauskaa - juuri niin kuin omimmalta tuntuu. Boudoir-kuvauksella voi ajatella olevan monta nimeä: huomenlahjakuvaus, naiseuskuvaus, voimauttava elämys jne. Pohjimmainen tarkoitus on kuvata sitä, kuinka tärkeää on nähdä itsensä kauniina ja arvokkaana. Jokaisella on oma erityinen suhde kehoonsa, mikä on muodostunut pitkin elämää.

Boudoir-kuvauksissa ei ole tärkeintä paljas pinta vaan kokemus omasta naiseudesta ja itsensä rakastamisesta sellaisena kuin olet.

 

Oodi naiseudelle

Erilaiset uskomukset ovat ehkä joskus päässeet pistävästi ihon alle ja niistä voi olla vaikea päästä irti. Kuinka usein katsommekaan peiliin ja näemme vain kaikki epäkohdat itsestämme? Mitä, jos opettelisimme arvostamaan ja ihailemaan niitä kaikkia jälkiä, kupruja, ryppyjä, muotoja – pehmeitä tai kovia, jotka elämä ja kaikki kokemamme meille antaa. Naisen kehoa muovaa myös raskaus ja synnytys ja ah, miten ihana asia onkaan, että kehomme osaa tehdä jotain sellaista! Uskomattoman upeaa, sanon mä.

 

Kehomme kertoo meistä tarinaa, joten laitetaan se tarina näkymään! Boudoir-kuvauskokemuksella haluan näyttää sulle sun upeutesi. Jokaiselle tekisi hyvää päästää irti omassa päässä olevista uskomuksista, heittäytyä näkemään itsensä vaikka edes hitusen uudessa valossa ja jatkaa matkaa taas vähän itsevarmempana. Ja oh my, kuinka paljon tuo itsevarmuus kaunistaakaan!