transparent background_black.png

Vieraile gallerioissa nähdäksesi lisää töitäni!

TERVETULOA SIVUILLENI!

Jokainen kuvaus on minulle kuin matka, aloitamme jostain päästäksemme jonnekin parempaan, emmekä tiedä mitä upeita asioita ja kauniita hetkiä luomme matkalla. Valokuvaustyylini on sekoitus tarinankerrontaa, huomiota yksityiskohtiin, aitoa tunnetta ja luonnollisten hetkien sieppaamista.

Illusia Photography, Iida Salenius, valokuvaaja, ammattikuvaaja

Olen Iida Salenius

AMMATTIKUVAAJA

Ihanaa, kun löysit sivuilleni! Olen Iida, intohimoinen, monipuolinen ja omistautuva ammattivalokuvaaja. Intohimoni kuvaamiseen syntyy siitä, että saan ikuistaa sellaisia kuvia, tarinoita ja hetkiä, jotka saavat sinut pysähtymään, hymyilemään ja pyytämään aikaa pysähtymään. Sinun tarinasi rakkaimpiesi kanssa on kaunis, enkä malta odottaa, että saan ikuistaa sen kuviin, joista tulee sinulle kallisarvoisia muistoja. Uskon todellisiin hetkiin ja aitoon vuorovaikutukseen. Kuvat muistuttavat sinua siitä ilosta, joka löytyy yksinkertaisimmista hetkistä yhdessä. 

Hei!

LUE BLOGISTA

Blogissa paljon tietoa ja vinkkejä eri kuvauksista ja niihin valmistautumisesta. Lue tavastani toimia ja halustani tehdä kuvauksesta elämys ja ihana kokemus. Myös laajemmat dokumentaariset hääkuvausgallerita blogissa!

Ruusu_web-14.jpg

tällä hetkellä blogissa /