MUKAVA TUTUSTUA SINUUN

OLEN IIDA SALENIUS

valokuvaaja & tarinoiden kuvittaja

Uskon todellisiin hetkiin ja aina upeaan luonnonvaloon sekä kuviin, jotka muistuttavat sinua siitä ilosta ja rakkaudesta, joka löytyy elämämme yksinkertaisimmista hetkistä yhdessä. Arvostan kuvissa lifestyle-henkisyyttä ja dokumentaarista kerrontaa, koska niiden avulla kuviin taltioituu hetket, ihmisten välinen yhteys, vuorovaikutus ja tunteet aidoimmillaan. Haluan tehdä teille ne tärkeät kuvat, jotka sinä haluat laittaa kauniisiin kehyksiin ripustettaviksi seinille tulevia vuosia varten! 

Illusia NETTIKOKOISET Sielukas Media (14 of 31).jpg

Olen Iida Salenius intohimoinen, monipuolinen ja omistautuva ammattivalokuvaaja. Olen aloittanut kuvaamisen jo teinivuosina. Rakastin tutkia ympäristöä ja ihmisiä ja vain kuvasin kaikkea. Valmistuin keväällä 2020 kuva-artesaaniksi Pekka Halosen akatemiasta ja tällä hetkellä teen lisää opintoja Tampereella Visuaaliviestinnän instituutissa. Koulutukseeni kuuluu myös graafisen suunnittelun perustutkinto. 

Aina kun otan kamerani esiin, pyrin luomaan kauniita ja tunnepitoisia kuvia, jotka kertovat tarinan ja esittelevät sekä kuvassa olevien ihmisten että ympäröivän maailman kauneuden.

Muutamia faktoja

1. Asun Helsingissä kahden touhukkaan seurakissan kanssa. 

2. Rakastan aamupaloja, vaelluksia ja kutomista.

3. Olen tehnyt töitä valokuvaajana vuodesta 2018. Tein ennen täysipäiväiseksi valokuvaajaksi ja yrittäjäksi siirtymistä 5 vuotta töitä kätilönä.

4. Soitan nykyään enää harvoin mun nuoruuden instrumenttia pianoa, mutta kun soitan, teen sen iltamyöhällä ennen nukkumaan menoa.

5. Tykkään itsessäni eniten iloisuudesta, positiivisesta lähestymistavasta asioihin, spontaaniudesta, rohkeudesta kohdata ihmisiä, herkkyydestä ja järjestelmällisyydestä.

Rakastu arkeen.

Nauti hetkestä.

_DSC9073.JPG

AIKAISEMMAT

ASIAKKAAT KERTOVAT

lue kuvauskokemuksista

ELÄMÄ ON ARKEA JA JUHLAA

HETKIÄ & TARINOITA

syy, miksi teen, mitä teen

Jokaisella meillä on oma tarinamme, joka rakentuu erilaisista hetkistä ja tärkeistä tapahtumista. Parhaimmillaan valokuva kertoo palasen tuosta tarinasta. Se paljastaa kohteensa siinä hetkessä ja tuo esiin jotain sellaista, jota emme ehkä yleensä itsestämme näytä muille.

Intohimoni valokuvaukseen syntyy juuri tarinoiden kertomisesta ja yksi parhaista asioista kuvaamisessa on se, kun voin ikuistaa ihmisille tärkeitä hetkiä kaikkine tunteineen kauniisiin kuviin, joita katsellessa nousee pintaan muistoja ja tunteita aina uudestaan ja uudestaan.

Perhe_web-30.jpg

MITÄ

ASIAKKAT KERTOVAT

lue kuvauskokemuksista

Hääkuvaus

"Iida, miten mielettömiä kuvia sä oot ottanut! Musta oli niin ihana katsoa niitä kuvia, kun oon niissä niin itseni näköinen, kameran edessä rennosti ja luontevasti. Mun pahin pelko jäykästä, jännittyneestä minästä jäi todellakin peloksi. Kiitos Iida niin paljon! Oot tehnyt huomenlahjasta aivan erityisen. Ennen kaikkea mun mielestä ehkäpä upeinta on se, että oon saanut nähdä itseni uusin silmin ja nauttia naiseudestani tavalla, jota en oo ennen kokenut. Vitsit, tässä ihan sydän räjähtää!!!"

Katri

 

NYT HALUAISIN KUULLA

SINUN TARINASI

Jos tunnun teille sopivalta kuvaajalta, laita mulle viestiä!

Suunnitellaan ihana kuvaus juuri teille ♥

OTA YHTEYTTÄ