VALOKUVAAJA

Iida Salenius

Onpa kiva, kun löysit minut! Tervetuloa tutustumaan. :)

Olen Iida Salenius, 28-vuotias intohimoinen valokuvausyrittäjä pääkaupunkiseudulta. Tällä hetkellä aikaani kuluu myös mm. graafisen suunnittelun opintojen parissa Pekka Halosen akatemiassa. 

Kuvaajana olen iloinen, touhukas ja aina herkäksi viritetyt tuntosarvet päässä kulkeva höpöttelijä. Kuvauksen suunnittelen aina kanssanne teidän näköiseksi ja kuulen mielelläni teidän tarinaa ja toiveitanne.  Pyrin tekemään kuvaustilanteesta rennon ja luontevan, jotta jo kuvaushetkestä jää teille ihana muisto. Tyylini on raikas ja valoisa. Kuvaan pääasiassa aina vallitsevassa valossa ja mieluiten erilaisissa miljöissä.

Jokaisella meillä on oma tarinamme, joka rakentuu erilaisista hetkistä ja tärkeistä tapahtumista. Parhaimmillaan valokuva kertoo palasen tuosta 

tarinasta. Se paljastaa kohteensa siinä hetkessä ja tuo esiin jotain sellaista, jota emme ehkä yleensä itsestämme näytä muille.

Intohimoni valokuvaukseen syntyy juuri tarinoiden kertomisesta ja yksi parhaista asioista kuvaamisessa on se, kun voin ikuistaa ihmisille tärkeitä hetkiä kaikkine tunteineen kauniisiin kuviin, joita katsellessa nousee pintaan muistoja ja tunteita aina uudestaan ja uudestaan.

 

Rakastan noiden aitojen tilanteiden ja merkittävien elämäntapahtumien tallentamista ja siksi rakastan kuvata häitä, raskauden aikaa, lapsia, perheitä, pariskuntia, esimerkiksi valmistuvia nuoria. Aitouden ja herkkyyden haluan säilyttää myös potrettikuvauksessa ja toivon, että pystyn välittämään nuo tunteet kuvissa myös teille. Kuvaan pääasiassa Uudenmaan alueella, mutta kysy rohkeasti, jos toivot kuvausta myös kauemmas!

Laita ihmeessä viestiä ja kerro vuorostasi itsestäsi ja haaveistasi kuvauksen osalta, niin mietitään, mitä ihanaa keksitään yhdessä!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

@ILLUSIAPHOTOGRAPHY

© 2019 Illusia Photography | Y-tunnus 2878923-4