PERSOONALLINEN

HENKILÖKUVAUS

studiolla tai miljöössä

Ruusu_web-14.jpg

Henkilökuvat työnhakuun, sosiaaliseen mediaan, Linkediniin tai omaksi iloksi. Laadukkailla kuvilla teet hyvän ensivaikutelman!

YTIMEKÄS CV-KUVAUS

30 min kuvaus studiolla

20-30 kuvan koevedosgalleria

3kpl valmiita kuvatiedostoja

190€, sis. alv 24%

PERSOONALLINEN HENKILÖKUVAUS

1h kuvaus studiolla tai miljöössä

40-50 kuvan koevedosgalleria

5 kpl valmiita kuvatiedostoja

250€, sis. alv 24%

MONIPUOLINEN BRÄNDIKUVAUS

Hinnat alkaen 390€, sis. alv 24%

Kysy tarjous!

 

Hinnat voimassa yksityisasiakkaille. Yritysasiakkaille hintoihin lisätään alv 24%.

 

Sinun ei tarvitse osata olla kameran edessä, koska ohjaan koko ajan ja pyrin kuvauksissani aina rentoon ja välittömään tunnelmaan. Tiedän, että kameran edessä oleminen voi olla hankalaa, joten olkaamme yhdessä armollisia ja vietetään kiva kuvaushetki! 

MITÄ

KUVASI KERTOVAT?

anna persoonan näkyä

 

Tarvitsitpa kuvia sitten työnhakuun, Linkediniin, omaan someen tai yrityksesi käyttöön anna persoonan näkyä! Kuviin voi hakea ideoita muiden kuvista, mutta sen erottuvan ja uniikin ilmeen kuville annat sinä itse. Minun tehtäväni kuvaajan on auttaa sinua löytämään alkuun ehkä hieman jännittävässäkin kuvaustilanteessa se sun oma juttu, ilmeet, fiilis, olemus ja se, mitä haluat kuvilla viestiä.

Ennen kuvausta suunnitellaan, mitä lähdetään tekemään ja minkä tyylisiä kuvia haluaisit. Referenssikuvien avulla voidaan käydä läpi, mikä tuntuisi sinulle toimivalta jutulta, jotta kuvaustilanteessa "puhutaan samaa kieltä" ja pyritään samaan lopputulokseen.

 

Saat pienen oppaan kuvaukseen valmistautumiseen, vaatteiden valintaan jne. Studiolla on mahdollista tehdä studiovaloilla valaistuja kuvia tai fiilistellä kauniilla luonnonvalolla. Miljöössä kuvattavien kuvien tyyliin vaikuttaa paljon valittu miljöö. Miljöö kannattaakin valita niin, että se tukee sinun persoonaasi ja sitä mitä haluat kuvilla viestiä.

_DSC4471.jpg
IllusiaPhotography_henkilökuvaus_MinnaAapio_web-7.jpg

HENKILÖKUVAUS VAI

BRÄNDIKUVAUS?

puhuttele kohderyhmääsi

 

Haluatko erottua yrityksesi kasvoina ja persoonana ja luoda vahvemman yhteyden potentiaaliseen kohderyhmääsi ja asiakkaisiisi? Jokainen yritys ja yrittäjä on erilainen ja se on kilpailuetusi. Brändikuvaus on kattava paketti ilmentämään ja täydentämään yrityksesi identiteettiä, arvoja, palveluita, ihmisiä, toimintaympäristöä ja tuotteita. Sinun brändiäsi. Monesti ne kilpailutekijät ja arvot, jotka olet tarkkaan ja harkiten määritellyt yrityksellesi, eivät välity asiakkaille asti, ja silloin asiakas joutuu tekemään ostopäätöksensä esim. pelkän hinnan varassa.

Yrityksen viestinnässä on tärkeää käyttää myös kuvia sinusta itsestäsi, koska niiden avulla pystyt kertomaan toiminnastasi, palveluistasi, arvoistasi sekä sinun ja yrityksen tarinasta. Nämä kuvat ja asiat "kulissien takaa" kiinnostavat aina!

Kuvaus suunnitellaan etukäteen hyvin. Suunnitteluvaiheessa saat rauhassa pohtia mm. minkälaisia mielikuvia haluat yrityksesti herättävän. Tämän jälkeen suunnitellaan yhdessä kuvauspaikka/paikat ja voidaan miettiä sopivaa vaatetusta ja kuvien stailauksen tarvetta. Suunnitteluvaiheessa jaamme ideoita sekä keskustelemme minkälaiset valokuvat viestisivät parhaiten juuri sinun brändiäsi ja yritystäsi. 

 

Kuvauksen aikana otamme paljon erilaisia yrityksesi ilmettä tukevia kuvia, jotka viestivät yrityksesi arvoja ja tarinaa. Jos haluat kuvata useammassa kuin yhdessä paikassa, kuvausaikaa on hyvä varata enemmän. Halutessasi voimme ottaa kuvauksen yhteydessä myös uudet ja raikkaat edustuskuvat sinusta ja työntekijöistäsi.

Valmiita kuvia voit käyttää yrityksesi markkinoinnissa, niin verkko- kuin printtijulkaisuissa, sosiaalisen median kanavilla, www-sivuilla ja blogissa.

 

Lisää vinkkejä kuvausoppaassa, jonka saat kuvauksen varatessasi!

Lue lisää brändikuvauksesta blogista!