• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

@ILLUSIAPHOTOGRAPHY

© 2019 Illusia Photography | Y-tunnus 2878923-4 

PALVELUT JA HINNASTO

Kuvausten hinnat koostuvat kuvausmaksusta + kuvapaketista.

Hääkuvauspaketit löydät alempaa sivulta.

YKSIN TAI YHDESSÄ

Sisältää 30-45 min kuvauksen miljöössä. Tämä kuvauspaketti sopii esim. lapsi-, perhe-, odotus-, ylioppilas- tai parikuvaukseen tai  muuhun 1-4 hengen kuvaukseen.

Kuvauspaikka mietitään yhdessä, se voi olla esim. teidän suosikki retkipaikka tai paikka, jossa olette aina halunneet käydä.

Kuvausmaksu 120€ 

LAUMA KOOSSA

Sisältää noin 1-1,5h tarinallisen perhekuvauksen miljöössä. Kuvauksen aikana saatte hassutella, halitella, leikkiä ja nauraa ja keskittyä toisiinne, kameraa miettimättä. Dokumentaarinen kuvaus perheen kesken on mukava tapa viettää aikaa perheen kanssa hetken vain toisiinne keskittyen sekä vangita ohikiitävät hetket ja tunteet muistoiksi.

 

Kuvauspaikka mietitään yhdessä, se voi olla esim. teidän suosikki rektipaikka tai paikka, jossa olette aina halunneet käydä.

Saatte vähintään 40 kuvan vedosgallerian (vain esikatseluun), josta voitte valita suosikkinne. 

Kuvausmaksu 200€ 

HETKI KAKSIN

Sisältää noin 1-1,5h dokumentaarisen kuvauksen miljöössä, jonka aikana saatte keskittyä vain ja ainoastaan toisiinne ja olla ihan niin kuin silloin, kun olitte vasta tavanneet. Käsikädessä kulkemista, silmiin tuijottamista, suukottelua, helliä kosketuksia.

 

Pariskuntakuvaus on hieno tapa ikuistää nämä kaikki ihanat tunteet, olittepa tavanneet eilen tai 20 vuotta sitten. Kuvauspaikka mietitään yhdessä, se voi olla esim. teidän oma kävelyreitti, suosikki paikat kaupunkimiljöössä tai voidaan miettiä jokin ihan uusi paikka.

 

Saatte vähintään 40 kuvan vedosgallerian (vain esikatseluun), josta voitte valita suosikkinne.  

Kuvausmaksu 200€ 

KUVATIEDOSTOPAKETIT

 

Yksittäinen kuvatiedosto 30€/kpl

5 kuvaa 120€

10 kuvaa 200€

15 kuvaa 235€

20 kuvaa 290€

Koko vedosgalleria 450€

Kilometrikorvau yhteensä yli 10km matkoilla 0,50€/km

KUVIEN VALINTA JA TOIMITUS

Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä, josta toimitan pfd-laskun sähköpostin kautta. Kuvauksen jälkeen toimitan luonnosgallerian, josta pääsette valitsemaan juuri teille sopivan määrän kuvia. Luonnosgallerian kuvat ovat suurimmalta osin editoituja, vasta valitsemiinne kuviin teen lopullisen viimeistelyn. Teen galleriaan sekä värillisiä että mustavalkoisia luonnoksia. Kuvien valinnan jälkeen toimitan sähköpostiinne laskun valitsemistanne kuvista alla olevan hinnaston mukaisesti. Kaikki hinnat sis alv 24%.

Saatte kuvat korkealaatuisina yksitellen editoituina jpeg-tiedostoina salasanasuojattuun nettigalleriaan. Toimitan kuvista täysikokoiset kuvat kuvien teettämistä ja tulosteita varten sekä skaalatut ja vesileimatut kuvat some-käyttöä varten. Saatte tulostaa, kopioida ja teettää uusia kuvia toimitetuista lopullisista kuvista rajattomasti.  

 

Tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Kuvaajalla on oikeus esitellä teoksia porfoliossaan sekä käyttää markkinoinnissa. Kuvaaja ei luovuta kuvia kolmansille osapuolille. Varauksen yhteydessä asiakas saa tarkemman kuvaussopimuksen, jonka hän hyväksyy tekemällä varauksen. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä. Kuvausmaksua ei palauteta, jos aikakas peruu kuvauksen. Kuvausajankohtaa voi siirtää veloituksetta yhden kerran.

HÄÄKUVAUSPAKETIT
HÄÄPOTRETIT

Potretit miljöössä

Huolellisesti käsitellyt potretit

Korkealaatuiset kuvat suljetussa nettigalleriassa

Vapaa vedostusoikeus

Matkakulut lisätään hintaan

560€

HÄÄPOTRETIT JA VIHKIMINEN

Kuvaussuunnittelu

Potretit miljöössä

Vihkimisen kuvaus

Huolellisesti käsitellyt kuvat

Korkealaatuiset kuvat suojatussa nettigalleriassa

Vapaa vedostusoikeus

Matkakulut lisätään hintaan

780€

DOKUMENTAARINEN KUVAUS

Kuvaussuunnittelu

Valmistautumisen kuvaus ja first look - kuvat

Potretit miljöössä, vihkimisen kuvaus, hääjuhlan kuvaus

Huolellisesti jälkikäsitellyt kuvat

Korkealaatuiset kuvat suojatussa nettigalleriassa

Vapaa vedostusoikeus

Matkakulut lisätään hintaan

6h 990€

10h 1500€

8h 1350€

12h 1700€

AJATUKSIA HÄÄKUVAUKSESTA

Hääkuvaus ja hääkuvaaja ovat asioita, joita ei kannata päättää minuutissa tai edes kahdessa. Valitse kuvaaja, jonka tyylistä pidät ja johon koet voivasi luottaa. Työnsä hallitseva hääkuvaaja tuntee häiden rakenteen, tietää, mitkä asiat kuvataan, ennakoi ja on toimintavalmiudessa tilanteessa kuin tilanteessa hyvän pelisilmänsä kanssa. Hyvä kuvaaja osaa tarvittaessa ohjata ja tekee olonne mukavammaksi esim potrettikuvissa saaden olonne rentoutumaan. Parhaimmillaan unohdatte kuvaajan paikalla olon ja voitte olla läsnä vain toisillenne ja nauttia, vaikka etukäteen jännittäisitte tilannetta ja olisitte sitä mieltä, että ette osaa olla kuvissa! :)

Varauksen tekeminen

Kuvajana haluan tarjota teille mahdollisimman kokonaisvaltaisen  ja turvallisen kokemuksen sekä kuvaukseen liittyvästä prosessista että itse kuvauksesta. Ennen varausta tapaan teidät mieluusti myös kahvitellen, koska hääkuvaajan valinta voi olla iso päätös tehtäväksi pelkän nettisivun perusteella. Minulle on tärkeää, että koette tapani työskennellä itsellenne sopivaksi. Ennen varauksen tekemistä käymme läpi myös kuvaussopimuksen ja varauksen tekemällä hyväksytte sopimuksen. Mikäli päätätte tehdä varauksen, tehdään se sähköisesti. Varaus vahvistetaan varausmaksulla. Noin 1-2 kuukautta ennen häitä tapaamme vielä kuvauspalaverissa, jossa on tarkoitus käydä läpi päivän aikataulu, käytönnön asiat, toiveet ja kysymykset.

 

Hääpäivän jälkeen lähetän ensimmäiset maistiaiskuvat muutaman päivän kuluessa. Kuvat saatte nähtäväksi ja helposti ladattavaksi salasanasuojattuun verkkogalleriaan, jossa ne ovat kauniisti esillä.

Mitä kannattaa ottaa huomioon

Potrettikuvaukseen on hyvä varata aikaan vähintään 1 tunti, mielellään 1,5 tuntia, jos kuvauslokaatioita on useampi. Potretit otetaan yleisimmin ennen vihkimistä, jolloin aikaa on käytettävissä yleensä enemmän. Toinen suosittu ajankohta potreteille on heti vihkimisen jälkeen, mutta täillöin kannattaa varata vieraille pientä ohjelmaa kuvauksen ajaksi ja luottaa itse siihen, että vieraat pärjäävät kyllä ja viihdyttävät toisinaa sillä aikaa kun te saatte rauhassa nauttia kuvauksesta! :) Etenkin kesäisin tykkään ottaa pienen ajan potreteille myös ilta-auringossa, joka toteutetaan juhlapaikalla, joten siihen ei mene aikaa kuin hetki, mutta lopputulos on uskomattoman ihana. Tärkeintä potretteja kuvatessa on muistaa, että teidän ei tarvitse jännittää, vaan tärkeintä on teidän kahden välinen kemia, jota aivan varmasti on! Teidän ei tarvitse olla huippumalleja tai omata aiempaa kokemusta kuvauksesta, ohjaan varmasti tarvittaessa.

Jos kiinnostuit hääkuvauksesta, kuulisin mielelläni häidenne ajankohdan sekä toiveenne kuvauksesta!

Myös muut tuntimäärät mahdollisia kuin hinnastossa esitetyt.