palvelut   ja  hinnastot

Tältä sivulta löydät palvelut ja hinnastot erilaisiin kuvauksiin. Klikkaa aiheita päästäksesi suoraan etsimääsi hinnastoon.

Kuvaus sisältää kuvaajan ammattitaidon, kuvauksen suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa sekä kuvaushetken studiollani Helsingin Suutarilassa tai miljöössä, rekvisiitan lainaamisen studiolla sekä kuvien jälkikäsittelyn ja koevedosgallerian kuvien valitsemista varten. Kuvausmaksu ei sisällä valmiita kuvatiedostoja eikä muita kuvatuotteita. Kuvatiedostot laskutetaan erikseen asiakkaan tekemien kuvavalintojen jälkeen erillisen hinnaston mukaan. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausaikavarauksenne. 

_DSC4562.jpg

Lapset ja peheet

Juuri teidän perheen näköinen kuvaushetki studiolla tai miljöössä, josta jää ihana ja tärkeä muisto perheen yhteisenä elämyksenä.

Kuvaus sisältää kuvaajan ammattitaidon, kuvauksen suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa sekä noin 1h kuvaushetken studiollani Helsingin Suutarilassa tai miljöössä, rekvisiitan lainaamisen studiolla sekä kuvien jälkikäsittelyn ja koevedosgallerian kuvien valitsemista varten.

KUVAUSMAKSU  100€

 

Odotus

Raskausaika on toisille helppoa ja ihanaa aikaa, joka menee vauhdilla, toisille taas loputtoman pitkältä tuntuva ja monenlaisten vaivojen värittämä. Odotusajan kuvaus on ihana tapa pysähtyä ja nauttia muutuvasta kehosta ja raskaudesta. Kuvakseen voit tulla hyvin yksin tai kumppanin kanssa. Kuvaushetki itsessään jo on ihana hemmotteluhetki ja elämys.

Kuvaus toteutetaan toiveesi mukaan studiolla, miljöössä tai kotonanne. 

Kuvaus sisältää kuvaajan ammattitaidon, kuvauksen suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa sekä noin 1h kuvaushetken studiollani Helsingin Suutarilassa tai miljöössä, rekvisiitan lainaamisen studiolla sekä kuvien jälkikäsittelyn ja koevedosgallerian kuvien valitsemista varten.

KUVAUSMAKSU 100€

Varatessasi odotus- ja newbornkuvauksen, saat odotukskuvauksen -50% hintaan!

Kuvauspaketti kevään, kesän ja syksyn miljöökuvauksiin rennon tarinalliseen tyyliin. Se sopii erinomaisesti esim. lapsikuvaukseen, perhekuvaukseen pariskuntakuvaukseen sekä raskauskuvaukseen. Kuvauksen aikana saatte keskittyä toisiinne ja perheen vuorovaikutukseen. Saatte hassutella, halitella, leikkiä ja nauraa tai ihan vaan rauhoittua ja nauttia kosketuksista ja hymyistä kameraa miettimättä. Dokumentaarinen kuvaus on ihana tapa viettää aikaa perheen kanssa ja vangita ohikiitävät hetket ja tunteet kauniiksi kuvamuistoiksi. 

 

Kuvauspaikka mietitään yhdessä, se voi olla esim. teidän suosikki retkipaikka tai paikka, jossa olette aina halunneet käydä. Aikaa kuvaukselle on hyvä varata vähintään tunti, jotta miljöössä on aikaa liikuskella rennosti. Tässä kuvauspaketissa säästytte kuvien valinnan vaikeudelta, koska toimitan teille valmiiksi käsiteltynä kaikki parhaat kuvat, joista osa on värillisiä, osa mustavalkoisia. Kuvia saatte vähintään 35 ja ne sisältävät sekä potretteja että dokumentaarisia hetkiä ja kauniita yksityiskohtia.

Perheen  tarina

Pakettihinta 420€ + kuvausmaksu 100€

 
_DSC1374.jpg

Vastasyntynyt

Vastasyntyneen kuvaus toteutetaan vauvan ollessa 4-14 vrk ikäinen. Kuvaus on ainutlaatuinen tilaisuus ikuistaa tärkeät ja ohikiitävät hetket. Ensimmäiset päivät ja viikot vauvan kanssa saattavat jälkikäteen tuntua kiitäneen ohi kuin sumussa, joten kuvat ovat ihana ja arvokas keino noiden hetkien muisteluun.

Vastasyntyneen kuvaukseen varataan 2-3 tuntia riippuen vauvasta ja pehreen koosta. Aika on pidempi kuin tavallisesti, jotta vauvan syöttämiseen, rauhoitteluun ja asetteluun on riittäväsi kiireetöntä aikaa. Kuvatessani pelkästään vauvaa, saatte itse oikaista sohvalle kahvin tai teen kanssa ja rentoutua.

KUVAUSMAKSU 150€

Varatessasi odotus- ja newbornkuvauksen, saat odotukskuvauksen -50% hintaan!

Boudoir (16 of 51).jpg

Boudoir

Boudoir-kuvaus voi olla lahja itselle tai toiselle. Se on kuvaus, jonka ei tarvitse olla vain kuvaussessio, vaan rauhallinen sinun näköisesi hetki, jossa voi oppia rakastamaan itseään, nauttia ja heittäytyä. Boudoir-kuvauskokemuksella haluan näyttää sinulle oman upeutesi ja antaa kokemuksen, jonka jälkeen jatkat matkaa rutkasti  itsevarmempana ja voimaantuneena!

Boudoir-kuvauksissa ei ole tärkeintä paljas pinta vaan kokemus omasta naiseudesta ja itsensä rakastamisesta sellaisena kuin olet. Kuvia voi siis ottaa alusvaatteissa tai vaikka lempimekossasi. Jokainen määrittää itse, minkä verran haluaa pukeutua. Kuvaus etenee juuri sinun ehdoillasi, sinun tahdissasi. ♥

LUE LISÄÄ BLOGISTA

KUVAUSMAKSU 100€

 
Image by STIL

Kuvatiedostopaketit

5 kuvaa 200€ (vain yksi kuvauskohde)

10 kuvaa 250€

15 kuvaa 300€

20 kuvaa 350€

30 kuvaa 400€

50 kuvaa 550€

Kaikki hinnat sis alv 24%.

Kilometrikorvaus yhteensä yli 10km matkoilla 0,50€/km. 

 

KUVAUSEHDOT

Asiakas tutustuu kuvausehtoihin ennen kuvausta.​​

Tarvittavat muutokset ehtoihin tehdään ennen kuvausaikaa.

Kuvausajan varaamalla asiakas hyväksyy kuvausehdot.

Kuvausehdot löytyvät alla olevan linkin takaa.

 

Hääkuvaus

LUE AJATUKSIANI HÄÄKUVAUKSESTA BLOGISTA!

Pyydä tarjous teidän toiveidenne mukaan suoraan sähköpostilla info@illusiaphotography.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Asiakkaan saama tarjous perustuu kuvausehtoihin. Asiakas tutustuu kuvausehtoihin ennen varausta. Tarvittavat muutokset sopimukseen tehdään ennen kuvausaikaa. Hääkuvauksen varaamalla asiakas hyväksyy kuvausehdot. Kuvausehdot löytyvät alla olevan linkin takaa. Kuvaussopimus on esimerkki.

Hääpotretit

Kuvauksen suunnittelu yhdessä

Potretit miljöössä

30-70 valmista kuvaa ajasta riippuen

Web- ja printtiresoluutioiset kuvat

Vapaa vedostusoikeus

Matkakulut lisätään hintaan

 

​660€​

Potretit   ja

Hääkuvauspalaveri

Potretit miljöössä, 30-70 valmista kuvaa ajasta riippuen

Vihkimisen kuvaus, noin 50 valmista dokumentaarista kuvaa

Valmiit kuvat suojatussa nettigalleriassa

Vapaa vedostusoikeus

Matkakulut lisätään hintaan

​780€​

 vihkiminen

Hääkuvauspalaveri

Valmistautumisen kuvaus

First look -kuvat

Potretit, vihkiminen ja juhla

Kuvia 300-600 kuvausajasta ja häiden tapahtumista riippuen

Vapaa vedostusoikeus

Matkakulut lisätään hintaan

8h 1650€

10h 1850€

12h 2100€

Dokumentaarinen

hääkuvaus

 

Muotokuvaus

Henkilökuvat työnhakuun, sosiaaliseen mediaan, Linkediniin tai omaksi iloksi. Laadukkailla kuvilla teet hyvän ensivaikutelman!

Kuvaus sisältää 30 min kuvauksen studiolla ja 3 kpl valmiita kuvatiedostoja, jotka saat valita itse noin 20-30 kuvan koevedosgalleriasta.

 

Sinun ei tarvitse osata olla kameran edessä, koska ohjaan koko ajan ja pyrin kuvauksissani aina rentoon ja välittömään tunnelmaan. Tiedän, että kameran edessä oleminen voi olla hankalaa, joten olkaamme yhdessä armollisia ja vietetään kiva kuvaushetki! 

HINTA 190€, sis. alv 24%

Lisäkuvat 30€/kpl

Hinnasto voimassa 1.1.2021 alkaen yksityisasiakkaille