Hääkuvaus


Tärkeästä päivästä ikuiset muistot


Pyydä tarjous teidän toiveidenne mukaan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kerro hääpäivä, vihki- ja juhlapaikka sekä alustava toive kuvausajaksi. Kuvauksen kesto voi tarkentua lähempänä, kun suunnitelmat selkiytyvät!

 

Asiakkaan saama tarjous perustuu kuvausehtoihin. Asiakas tutustuu kuvausehtoihin ennen varausta ja tarvittavat muutokset sopimukseen tehdään ennen varauksen vahvistusta. Hääkuvauksen varaamalla asiakas hyväksyy kuvausehdot. Kuvausehdot löytyvät alla olevan linkin takaa. Kuvaussopimus on esimerkki.


LUE LISÄÄ

Boudoir-kuvaus / Huomenlahja


Tapa oppia rakastamaan itseä lisää


Boudoir-kuvauksen ei tarvitse olla vain kuvaussessio, vaan rauhallinen hetki, jossa saa olla omissa mietteissä, välillä pysähtyä ja olla vaan, jutella, löytää itsestä ihailun aiheita niin sisäisesti kuin ulkoisesti, nauttia ja oppia rakastamaan itseään, heittäytyä ja pitää hauskaa - juuri niin kuin omimmalta tuntuu. Boudoir-kuvauksella voi ajatella olevan monta nimeä: huomenlahjakuvaus, naiseuskuvaus, voimauttava elämys jne. Pohjimmainen tarkoitus on kuvata sitä, kuinka tärkeää on nähdä itsensä kauniina ja arvokkaana.


LUE LISÄÄ

Boudoirkuvaus, huomenlahja, boudoir, huomenlahjakuvaus, alusvaatekuvaus, nainen, vartalo, häät, kihlaus, häälahja

Pariskuntakuvaus


Treffi-idea vuoden ympäri


Oletko löytänyt vierellesi sen jonkun, jonka kanssa perhoset mahassa kirmaavat kilpaa ja toisen pelkkä hymy saa koko päivän paranemaan? Jonkun, joka tykkää susta silloinkin, kun nouset väärällä jalalla ja et muuta osaa kuin kiukutella. Jonkun, kenen kanssa voit olla just sitä, mitä olet.


Onneksi olkoon, olet löytänyt jotain todella arvokasta. Jotain ikuistamisen arvoista. Juhlistakaa teitä ja teidän matkaanne upeilla kuvilla, josta saatte perhoset vatsaanne vielä keinutuoleissa vuosikymmenten päästä. 

Parikuvaus, pariskuntakuvaus, hääkuvaus, dokumentaarinen hääkuvaus, hääpotretit, hääkuvaaja, valokuvaaja, Helsinki

Synnytyskuvaus & Fresh 48


Elämän tärkeimmät ja ainutlaatuisimmat hetket


Olen tehnyt yhden uran kätilönä synnytyssalissa ja synnyttäneiden vuodeosastolla, joten tuo maailman on minulle kuin toinen koti. Synnytyskuvat ovat täydellinen visuaalinen tarina. Sen tarkoituksena on kertoa tarinasi vauvasi syntymäpäivänä. Ammattimaisena synnytyskuvaajana ja tarinankertojana ikuistan koko tarinasi kokeneella silmällä, kätilön intuitiolla höystettynä. Täydelliset synnytyskuvat käsissäsi voit aina katsoa taaksepäin ja muistaa nuo hetket ja tarinan kokonaisuudessaan, ja voit myös näyttää lapsellesi tarinan päivästä, jolloin tapasit hänet ja toivotit hänet tervetulleeksi perheeseesi.


Fresh 48 -kuvaus toteutetaan vuodeosastolla ennen kotiinlähtöä. Kotiinlähtö saattaa olla edessä jo ennen 2 vuorokauden ikää, joten jos vointi suinkin sallii, kuvaus voi olla hyvä toteuttaa jo ensimmäisen vuorokauden aikana, kunhan olette ensin levänneet ja nukkuneet.

On ihana ikuistaa nuo hetket, kun koko perhe on vielä aivan häkeltynyt ja pyörtymäisillään rakkaudesta ja kaikki on uuden opettelua. Vauvan ulkonäkö muuttuu jo viikossa hyvin radikaalisti, joten tämä on kuvaus teille, jotka haluatte kuvat vauvasta todella vasta syntyneenä. Kuvaus toteutetaan dokumetaariseen tyyliin ja saatte olla läsnä juuri sellaisena kuin sillä hetkellä olette. Kuvat ovat ennen kaikkea aitoja muistoja teidän ensihetkistä.

Vastasyntyneen kuvaus, vauvakuvaus, perhekuvaus, perhekuvaaja, newbornkuvaus, vauvakuvaaja, synnytyskuvaus

Etkö löytänyt omiin toiveisiin ja tarpeisiin sopivaa kuvausta?

Laita viestiä, niin mietitään teille sopiva kokonaisuus!