TEIDÄN

PERHEEN TARINA

pariskunnille, raskaana oleville, lapsiperheille

Perhe_web-24.jpg

KUVAUSMAKSU

Kuvausmaksu 1.7. alkaen tehtyihin varauksiin

150€, sis. alv 24%

DIGIKUVIEN HINNASTO

10 kuvaa 250€

15 kuvaa 300€

20 kuvaa 350€

30 kuvaa 400€

50 kuvaa 550€

Juuri teidän perheen näköinen 1h kuvaushetki studiolla tai miljöössä, josta jää ihana ja tärkeä muisto perheen yhteisenä elämyksenä.​ Kuvaus sisältää kuvaajan ammattitaidon, kuvauksen suunnittelun, kuvauksen sekä laajan koevedosgallerian kuvien valitsemista varten. Kuvatiedostot laskutetaan erikseen asiakkaan tekemien kuvavalintojen jälkeen erillisen hinnaston mukaan. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausaikavarauksenne. 

IHANA

MILJÖÖKUVAUS

keväästä syksyyn

 

Kuvaus miljöössä on ihana kokemus niin kevään herätessä, kesän ilta-auringoissa kuin syksyn väriloistossa. Kuvaus toteutetaan rennon tarinalliseen tyyliin ja se sopii erinomaisesti esim. lapsikuvaukseen, perhekuvaukseen pariskuntakuvaukseen sekä raskauskuvaukseen.

 

Kuvauksen aikana saatte keskittyä toisiinne ja perheen vuorovaikutukseen. Saatte hassutella, halitella, leikkiä ja nauraa tai ihan vaan rauhoittua ja nauttia kosketuksista ja hymyistä kameraa miettimättä. Dokumentaarinen kuvaus on ihana tapa viettää aikaa perheen kanssa ja vangita ohikiitävät hetket ja tunteet kauniiksi kuvamuistoiksi. 

 

Kuvauspaikka mietitään yhdessä, se voi olla esim. teidän suosikki retkipaikka tai paikka, jossa olette aina halunneet käydä. Aikaa kuvaukselle on hyvä varata tunti, jotta miljöössä on aikaa liikuskella rennosti ja esim. lapsilla on aikaa tutustua kuvaajaan ja tottua kuvaustilanteeseen. :)

Perhe_web-7.jpg
_DSC8759.jpg

AINUTLAATUINEN

ODOTUSAIKA

muuttuva kehosi on upea

 

Raskausaika on toisille helppoa ja ihanaa aikaa, joka menee vauhdilla, toisille taas loputtoman pitkältä tuntuva ja monenlaisten vaivojen värittämä. Odotusajan kuvaus on ihana tapa pysähtyä ja nauttia muutuvasta kehosta ja raskaudesta. Kuvakseen voit tulla hyvin yksin tai kumppanin kanssa. Kuvaushetki itsessään jo on ihana hemmotteluhetki ja elämys.

Kuvaus toteutetaan toiveesi mukaan studiolla, miljöössä tai kotonanne. 

Kuvaus sisältää kuvaajan ammattitaidon, kuvauksen suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa sekä noin 1h kuvaushetken studiollani Helsingin Suutarilassa tai miljöössä, rekvisiitan lainaamisen studiolla sekä kuvien jälkikäsittelyn ja koevedosgallerian kuvien valitsemista varten.