Boudoir-kuvaus – mikä ihana tapa oppia rakastamaan itseään! OSA 1


Tutustu kuvagalleriaan täältä!Mun yksi haave on jollain tasolla yhdistää mun kaksi ammattia, kätilö ja valokuvaaja. Tästä moni varmaan assosioi ensimmäisenä synnytysten kuvaamisen, mutta en tarkoita vain sitä, vaikka synnytyskuvauksistakin haaveilen, katsellaan niitä sitten koronan jälkeen, kun sairaaloidenkin rajoitukset siihen antavat myöten. Laajemmin ajateltuna tarkoitan sitä, että haluaisin olla naisen tukija, rinnalla kulkija, puolesta puhuja, ylöspäin nostaja. Englanninkielinen sana kätilölle on midwife, joka tulee sanoista mid (middle english, ”with”) + wife (in the archaic sense ‘woman’), eli naisen kanssa, mikä on musta ihana ajatus. Toivoisin voivani auttaa kohtaamaan omia epävarmuuksia ja lyömään ne, näkemään itsensä upeana ja arvokkaana.

Boudoir-kuvauksen ei tarvitse olla vaan kuvaussessio, vaan rauhallinen hetki, jossa saa olla omissa mietteissä, välillä pysähtyä ja olla vaan, jutella, löytää itsestä ihailun aiheita niin sisäisesti kuin ulkoisesti, nauttia ja oppia rakastamaan itseään, heittäytyä ja pitää hauskaa - juuri niin kuin omimmalta tuntuu.


Boudoir-kuvauksella voi ajatella olevan monta nimeä: huomenlahjakuvaus, naiseuskuvaus, voimauttava elämys jne. Pohjimmainen tarkoitus on kuvata sitä, kuinka tärkeää on nähdä itsensä kauniina ja arvokkaana. Jokaisella on oma erityinen suhde kehoonsa, mikä on muodostunut pitkin elämää. Me opitaan jo nuoresta asti tarkkailemaan sitä ja voisin väittää, että kaikilla on jossain kohtaa elämää hetki, jolloin on miettinyt, miltä (muka) pitäisi näyttää. Aikojen kuluessa meihin on juurtunut tosi syvälle tietynlaisia kauneusihanteita ja uskomuksia liittyen ulkonäköön. Erilaiset uskomukset ovat ehkä joskus päässeet pistävästi ihon alle ja niistä voi olla vaikea päästä irti. Kuinka usein katsommekaan peiliin ja näemme vain kaikki epäkohdat itsestämme? Mitä, jos opettelisimme arvostamaan ja ihailemaan niitä kaikkia jälkiä, kupruja, ryppyjä, muotoja – pehmeitä tai kovia, jotka elämä ja kaikki kokemamme meille antaa. Naisen kehoa muovaa myös raskaus ja synnytys ja ah, miten ihana asia onkaan, että kehomme osaa tehdä jotain sellaista! Uskomattoman upeaa, sanon mä.


Mä näen kauneutta jokaisessa ihmisessä ja jokaisessa kehossa. Kehomme kertoo meistä tarinaa, joten laitetaan se tarina näkymään! Boudoir-kuvauskokemuksella haluan näyttää sulle sun upeutesi. Jokaiselle tekisi hyvää päästää irti omassa päässä olevista uskomuksista, heittäytyä näkemään itsensä vaikka edes hitusen uudessa valossa ja jatkaa matkaa taas vähän itsevarmempana. Ja oh my, kuinka paljon tuo itsevarmuus kaunistaakaan!


Boudoir-kuvauksissa ei ole tärkeintä paljas pinta vaan kokemus omasta naiseudesta ja itsensä rakastamisesta sellaisena kuin olet. Kuvia voi siis ottaa alusvaatteissa tai ihan yhtä hyvin vaikka lempimekossa tai mukavassa neuleessa. Jokainen määrittää itse, minkä verran haluaa pukeutua ja mulle voi laittaa vaikka esimerkkikuvia, mistä voisi tykkää.
Kuvaus ehkä jännittää jokaista jonkin verran, ehkä tosi paljonkin. Kuvaus kuitenkin etenee juuri sun tahdissa. Studiolle tullessasi saat rauhassa istahtaa ja hengähtää, jutellaan ja mietitään, millaisia kuvia lähdetään tekemään ja mitä ajatuksia kuvaus sussa herättää. Katsotaan myös yhdessä vaatteita ja on tärkeää, että missä tahansa kohtaa kuvausta kerrot, jos jokin vaate ei kuvauksen aikana tunnukaan hyvältä.


Kuvauksen aikana ohjaan ja autan sinua pääsemään hyvään ja rentoon tunnelmaan. Ennen kuvausta keskustelemme myös siitä, minkälaista tunnelmaa itse haluat kuviin. Jollekin sopii herkempi sensuelli tunnelma, kun taas toiselle leikkisä meininki pilke silmäkulmassa tuntuu luonnollisemmalta. Poseeraamisesta ei kannata olla huolissaan, koska en kutsuisi kuvaustilannetta lainkaan poseeraamiseksi. Jos haluat, voit myös kuvauksen aikana kurkata kameran näytöltä, mitä upeaa olemmekaan saaneet jo aikaan. Mun tehtäväni on tuoda parhaat puolesi esiin ja takaan, että pääset nauttimaan upeista kuvista, joista saat mielettömän boostin itsetunnollesi! Kuvauksen jälkeen saat kymmenien kauniiden ja toinen toistaan ihanampien kuvien gallerian, joista saat valita omat suosikkisi. ♥


Klikkaa tästä boudoir-kuvagalleriaan!

439 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki