Brändikuvaus

Haluatko erottua yrityksesi kasvoina ja persoonana ja luoda vahvemman yhteyden potentiaaliseen kohderyhmääsi ja asiakkaisiisi? Jokainen yritys ja yrittäjä on erilainen ja se on kilpailuetusi. Brändikuvaus on kattava paketti ilmentämään ja täydentämään yrityksesi identiteettiä, arvoja, palveluita, ihmisiä, toimintaympäristöä ja tuotteita. Sinun brändiäsi. Monesti ne kilpailutekijät ja arvot, jotka olet tarkkaan ja harkiten määritellyt yrityksellesi, eivät välity asiakkaille asti, ja silloin asiakas joutuu tekemään ostopäätöksensä esim. pelkän hinnan varassa.

Yrityksen viestinnässä on tärkeää käyttää myös kuvia sinusta itsestäsi, koska niiden avulla pystyt kertomaan toiminnastasi, palveluistasi, arvoistasi sekä sinun ja yrityksen tarinasta. Nämä kuvat ja asiat "kulissien takaa" kiinnostavat aina!

Mitä maksaa?

Tarjoamani brändikuvauspaketti sisältää:

 • Suunnittelutyö

 • Sähköisen moodboardin suunnittelu

 • Kuvauksen aikataulun ja rakenteen suunnittelu

 • Kuvaus valituissa lokaatioissa (kesto noin 2 h)

 • Kuvat: edustuskuvia, henkilökuvia, yhteiskuvia, fiiliskuvia, tuote/palvelukuvia, kuvia tiloista ja yksityiskohdista

 • Salasanasuojatun koevedosgallerian katseluoikeus

 • 15 kpl sinun valitsemiasi valmiiksi editoituja kuvia (toimitettuna digitaalisesti eri käyttötarkoituksiin optimoituna)

 • Lisäkuvat 25€/kpl (alv 0%)

 • Lisätunnit kuvaukseen 100€/h (alv 0%)

590 € (alv 0%)


Kuvauksen suunnittelu

Kuvauksen suunnittelu alkaa sähköisellä kyselylomakkeella, jonka saat täyttää rauhassa pohtien mm. minkälaisia mielikuvia haluat yrityksesti herättävän. Tämän jälkeen suunnitellaan yhdessä kuvauspaikka/paikat ja voidaan miettiä sopivaa vaatetusta ja kuvien stailauksen tarvetta. Suunnitteluvaiheessa jaamme ideoita sekä keskustelemme minkälaiset valokuvat viestisivät parhaiten juuri sinun brändiäsi ja yritystäsi. Keskustelun perusteella kokoan kuvausta varten moodboardin Pinterestiin, johon kerään visioitani ja ideoitani kuvillesi.


Brändikuvaukseen kannattaa varata aikaa noin 2h, jonka aikana otamme paljon erilaisia yrityksesi ilmettä tukevia lifestyle-henkisiä ”fiiliskuvia". Nämä kuvat viestivät yrityksesi arvoja, ilmettä ja tarinaa. Jos haluat kuvata useammassa kuin yhdessä paikassa, kuvausaikaa on hyvä varata enemmän. Halutessasi voimme ottaa kuvauksen yhteydessä myös uudet ja raikkaat edustuskuvat sinusta ja työntekijöistäsi.


Mikäli sinulla on tarvetta laajemmalle ja kattavammalle brändikuvauspaketille, kysythän tarjousta.


Mihin kuvia voi käyttää?

Valmiita kuvia voit käyttää yrityksesi markkinoinnissa, niin verkko- kuin printtijulkaisuissa, sosiaalisen median kanavilla, www-sivuilla ja blogissa.


Kuvien tyyli

Yritysasiakkaille kuvatessani otan huomioon, mikäli brändillä on jo ennestään tarkka visuaalinen tyyli ja värimaailma, ja voin tarvittaessa tehdä lopullisiin kuviin juuri sinulle sopivan kuvankäsittelyn.


Brändikuvaukseen pukeutuminen

Tärkein neuvoni on: NÄYTÄ ITSELTÄSI.

Me kaikki pähkäillään perusarjessakin, mitä ihmettä sitä pistäisi päälle. Ja kun saa vaatteet päälleen, ei ne enää tunnukaan hyvältä idealta ja kaikki tai osa kokonaisuudesta menee vaihtoon. Itse pähkäilen omien asuvalintojeni kanssa valehtelematta lähes päivittäin, jos olen lähdössä kotiovesta ihmisten ilmoille! Toisin sanoen tiedän tunteen, kun ei millään keksi mitään päälle pantavaa. Brändikuvauksessa on tärkeää, että valitsemasi vaatteet eivät vie huomiota pois sinusta ja sinun brändistäsi, vaan enemmänkin täydentävät yrityksesi tarinaa, arvomaailmaa ja kokonaisuutta. Ehdottomasti tärkein asia kuvaukseen pukeutumisessa on, että näytät itseltäsi.


Brändikuvauksen asuvalinnat riippuvat paljon valitusta kuvauspaikasta. Yleensä neutraalit ja maanläheiset värit sopivat hyvin moneen eri miljööseen. Neutraali ei tarkoita ainoastaan mustia ja harmaita, vaan neutraaleja sävyjä löytyy kaikista väreistä. Ehdottomia suosikkejani ovat murretut ja neutraalit sävyt, joita löytyy helposti monesta miljööstä. Suosittelen välttämään yksittäisiä kirkkaita voimakkaita värejä ja villejä kuoseja ja kuvioita, jotka vievät herkästi huomion. Mitä pienempi ja hienovaraisempi kuviointi asussasi on, sitä parempi! Yleensä myös eri kuviointien yhdisteleminen voi olla haastavaa, joten tässä suosittelen less-is-more ajattelutapaa.


Mikäli yrityksesi brändillä on jo entuudestaan valittu väri-ja sävymaailma, voit hyödyntää tätä myös asuvalinnoissasi.


Usein kysyttyjä kysymyksiä vaatteista:

 • Kuinka monta eri asukokonaisuutta kannattaa ottaa mukaan brändikuvaukseen? - Yleensä 1-2 eri asukokonaisuutta on riittävä määrä. Muistathan ottaa asuja, jotka ovat helposti vaihdettavissa.

 • Onko logot vaatteissa ihan ehdoton EI? - Yleensä logot näyttävät vaatteissa aika häiritseviltä. Mutta poikkeuksiakin on. Mikäli yritykselläsi on oma logo, voi se hyvin näkyä vaatteissa!

 • Kannattaako ennen kuvausta varata kampaaja ja meikkaaja? - Mikä ikinä saakaan sinut näyttämään itseltäsi ja tuntemaan olosi upeaksi ja luonnolliseksi, niin anna mennä! Myös luonnollisella päivämeikillä ja hulmuavilla hiuksilla pärjäät hyvin.
Tarvitaanko asusteita, rekvisiittaa tai muuta stailausta?

Kuvausrekvisiitan tai yksityiskohtien ei tarvitse olla päälleliimattuja tai muuten irrallisen tuntuisia. Parhaimmat yksityiskohdat ja toiminnaillisuutta kuviin tuovat jutut ovat niitä, mitä sinulla olisi normaalistikin mukana: muistivihko, kynä, kahvikuppi, tietokone jne. Ne sopivat hyvin brändikuvauksen rekvisiitaksi, yrityksesi tuotteita unohtamatta!


Joskus kuvaustilaan voi olla tarpeen tuoda esim. lämpöä pienellä stailauksella, jonka voi tehdä itse tai käyttää apuna ammattitaitoista stailaajaa. Monilla stailaajilla on hyviä palvelupaketteja pienten kuvausympäristöjen stailaamiseen.Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sun brändillesi sopiva kuvaus ja kuvakokonaisuus! :)


- Iida#yrityskuvaus #brändikuvaus #henkilökuvaus #henkilöstökuvaus #yrittäjä #brändi #yritys #henkilöbrändi #henkilökuva116 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki