Mezzosopraano Pihla Terttunen

Tällä kertaa esittelyssä ihana, lahjakas, kaunis ja rohkea nainen, mezzosopraano Pihla Terttunen, joka on viime vuodet rakentanut uraa Saksan eri oopperataloissa.


Pihlan kanssa käytiin helmikuussa kuvaamassa Keskuskirjasto Oodin upeassa luonnonvalossa ja alla esillä Pihlan omat suosikit!


Pihla kertoi kuvauksen aikana, että on tykännyt mun aiemmin muista ihmisistä ottamissa promokuvissa siitä, että saan ihmiset näyttämään itseltään ja luonnoselta. Se onkin iso osa mun tyyliä. Mulle on täysin ok, että osa tykkää sellaisista kuvista, joissa on teatraalista dramatiikkaa tai ollaan ei-niin-luontevissa asennoissa, koska sellaiset kuvat ja tyyli sopii joidenkin muusikoiden luonteeseen ja uraan kuin nenä päähän, mutta mun tyyli kuvata pyrkii nimenomaan luontevuuteen ja luonnollisuuteen, ja kuvissa on läsnä tietynlainen rauha.


Oli tyyli minkälainen tahansa koen, että on kuvattavan etu, että kuvattava tunnistaa kuvista itsensä, voi seistä kuvien takana ja että kuvattava kokee ylpeyttä jakaessaa kuvia ja käyttäessään niitä omilla nettisivuillaan, somessa, mahdollisesti julistessa ja ohjelmalehtisissä. <3


Voit vilkaista edellistä promokuvaussessiota Kolme kuoronjohtajaa postauksesta

https://www.illusiaphotography.com/post/kolme-kuoronjohtajaa


Seuraava iso promokuvauspäivä on lauantaina 4.4. Helsingissä.

Laita viestiä, mikäli haluat lisätietoa kuvauksesta tai varata ajan kuvaukseen! :)


Terkuin, Iida#keskuskirjastooodi #oodi #mezzosoprano #pihlaterttunen #operasinger #oopperalaulaja #promokuvaus #yrityskuvaus #portraitphotography

103 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki