ALLE 2-VIIKKOISEN

VASTASYNTYNEEN KUVAUS

studiolla tai kotona

_DSC9073.JPG

KUVAUSMAKSU

1.7. alkaen tehtyihin varauksiin

200€, sis. alv 24%

DIGIKUVIEN HINNASTO

10 kuvaa 250€

15 kuvaa 300€

20 kuvaa 350€

30 kuvaa 400€

50 kuvaa 550€

OHIKIITÄVÄT

ENSIMMÄISET HETKET

kauniiksi kuvamuistoiksi

 

Vastasyntyneen kuvaus toteutetaan vauvan ollessa 4-14 vrk ikäinen. Tämä siksi, että 2 viikon jälkeen vauvan uni yleensä muuttuu ja se alkaa olla hereillä pidempiä aikoja. Myös suoliston kehittyminen alkaa niin, että mahanpurut voivat olla yleisempiä, mitkä vaikeuttaisi kuvaushetkeä.

 

Kuvaus on ainutlaatuinen tilaisuus ikuistaa tärkeät ja ohikiitävät hetket. Ensimmäiset päivät ja viikot vauvan kanssa saattavat jälkikäteen tuntua kiitäneen ohi kuin sumussa, joten kuvat ovat ihana ja arvokas keino noiden hetkien muisteluun.

Vastasyntyneen kuvaukseen varataan 2-3 tuntia riippuen vauvasta ja perheen koosta. Aika on pidempi kuin tavallisesti, jotta vauvan syöttämiseen, rauhoitteluun ja asetteluun on riittäväsi kiireetöntä aikaa. Kuvatessani pelkästään vauvaa, saatte itse oikaista sohvalle kahvin tai teen kanssa ja rentoutua.

Kuvausmaksu ei sisällä digikuvia eikä kuvatuotteita. Kuvatiedostot laskutetaan erikseen asiakkaan tekemien kuvavalintojen jälkeen erillisen hinnaston mukaan. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausaikavarauksenne. 

_DSC9100 (2).JPG
_DSC2737.JPG

VINKKEJÄ

VAUVAN VALMISTELUUN

ilman stressiä

 

1. Pyrkikää syöttämään vauvaa mahdollisimman tiheästi ennen kuvausta ja varautukaa syöttämään häntä vielä studiolla saapuessanne. Tavoitteena olisi tarjota pienelle masu pullolleen maitoa, jolloin saamme hänet tyytyväiseksi kuvausten ajaksi, tai ainakin ehkä aluksi :) Jos haluaa, myös jotain imetyshetkeä voidaan kuvata.

 

2. Yrittäkää pitää vauvaa hereillä mahdollisuuksien mukaan ennen kuvausten alkamista. Kylpekää ja seurustelkaa tms, tällä takaamme uneliaat kuvaukset, mikä helpottaa vauvan kuvaamisa huomattavasti.  Tämä ei ole mikään välttämättömyys ja ei vain onnistukaan kaikkien vauvojen kanssa, jos uni painaa silmää. :) Tätä asiaa ei kannata stressata lainkaan, saadaan joka tapauksessa hyvä kuvaushetki!

 

3. Painaumajälkien välttämiseksi vauvan vaippa ja vaatteet kannattaa olla löysällä ennen kuvausta.

 

4. Kuvaukseen tullessanne pukekaa vauvalle päälle kuvaukseen sopiva, neutraalin sävyinen body.

 

5. Ottakaa vauvalle mukaan harsoja ja vaippoja. Vaikka ette normaalisti käyttäisi tuttia, se voi olla hyvä ottaa kuvaukseen mukaan varuiksi. Joskus pelkkä tutti rauhoittaa kuvauksessa rauhattoman vauvan, joten siitä voi olla kovastikin hyötyä. Mutta tutin käyttö on täysin teidän oma asianne eikä läheskään kaikki vauvat suostu tuttia syömään.

_DSC7582.JPG

ÄIDILLE

VINKKEJÄ VALMISTAUTUMISEEN

ja pari myös isille

1. Valitkaa neutraalit, yksiväriset, tyyliltään toisiinsa sopivat vaatteet

2. Vältä kahvia kuvausaamuna, sillä kofeiini vaikuttaa myös vauvan vireystilaan

3. Muista kynsien siistiminen ennen kuvasta (vinkki myös isälle)

4. Hiukset saat jättää auki tai laittaa rennosti kiinni

5. Voit tehdä meikistä hieman arkimeikkiä vahvempi, jos koet sen omaksi. Voit napata meikkipussukan mukaan studiolle vielä varmuuden vuoksi, jos haluat korjailla meikkiä

_DSC7013.JPG

Varaa kuvaus ajoissa jo raskausaikana!

Sekä raskauskuvauksen että vastasyntyneen kuvauksen varaaville 50€ alennus yhdestä kuvausmaksusta.