Heippa, olen valokuvaaja Iida Salenius


Ihanaa, kun löysit sivuilleni! Olen intohimoinen, monipuolinen ja omistautuva ammattivalokuvaaja. Intohimoni kuvaamiseen syntyy siitä, että saan ikuistaa sellaisia kuvia, tarinoita ja hetkiä, jotka saavat sinut pysähtymään, hymyilemään ja pyytämään aikaa pysähtymään niihin hetkiin, jotka saa sydämen läikehtimään onnesta.

Valokuvaaja, hääkuvaaja, boudoirkuvaaja, perhekuvaaja, vauvakuvaaja, Helsinki, Espoo, Vantaa
Valokuvaaja, hääkuvaaja, boudoirkuvaaja, perhekuvaaja, vauvakuvaaja, Helsinki, Espoo, Vantaa

Elämä on arkea ja juhlaa

Elämä on arkea ja juhlaa

Hetkiä ja tarinoita

Hetkiä ja tarinoita

Uskon todellisiin hetkiin, aitoon vuorovaikutukseen ja aina upeaan luonnonvaloon sekä kuviin, jotka muistuttavat sinua siitä ilosta ja rakkaudesta, joka löytyy elämämme yksinkertaisimmista hetkistä yhdessä. Arvostan kuvissa lifestyle-henkisyyttä ja dokumentaarista kerrontaa, koska niiden avulla kuviin taltioituu hetket, ihmisten välinen yhteys, vuorovaikutus ja tunteet aidoimmillaan. Haluan tehdä teille ne tärkeät kuvat, jotka haluatte laittaa kehyksiin ja seinälle!

Ajatuksiani

Ajatuksiani

Miksi teen mitä teen

Jokaisella on oma tarinansa, joka rakentuu erilaisista hetkistä ja tapahtumista. Parhaimmillaan valokuva kertoo palasen tuosta tarinasta. Se paljastaa kohteensa hetkessä ja tuo esiin jotain sellaista, jota emme ehkä yleensä näytä muille.
Intohimoni valokuvaukseen syntyy juuri tarinoiden kertomisesta ja yksi parhaista asioista kuvaamisessa on se, kun voin ikuistaa ihmisille tärkeitä hetkiä kaikkine tunteineen kauniisiin kuviin, joita katsellessa nousee pintaan muistoja ja tunteita uudestaan ja uudestaan.

01 / 03

Janika & Samu // Hyvinkää

Siis VAU!!! Oot kyllä uskomaton. Aivan todella ihania kuvia. Kiitos tuhannesti!!

Meillä ei riitä sanat kuvailemaan, kuinka kiitollisia ollaan, että saatiin sut meidän häihin kuvaamaan. Olit ihan huikee! Olit kun yks vieraista. Ja todella moni vieras myös kehui, kuinka mahtava ja ihana kuvaaja oot!


Arja & Eero // Hanko

Kiitos tuhannesti Iida! Katsoimme juhlakansion äsken yhdessä läpi, ja olipa niin huippua päästä palaamaan päivän upeisiin, hauskoihin ja herkkiin fiiliksiin. Aivan superihania onnistuneita kuvia ja hyviä hetkiä. Emme voi toden totta tarpeeksi kiittää.

KIITOS KIITOS KIITOS!! :) 


Anette & Jan // Suomenlinna

Iso iso kiitos Iida vielä kerran sinulle näistä mahtavista kuvista! Aivan mieletön muisto jää näistä kuvista ja tuosta ihanasta päivästä ja kelpaa palata näiden kuvien kautta tuohon päivään aina vain uudelleen.

Oikein aurinkoista ja ihanaa loppukesää ja onnentuulia urallesi! Sinun kanssa on helppo ja luonnollista asioida ja kuvattavana oleminen oli loppupeleissä yllättävänkin luontevaa, kiitos sinulle siitä!