Vastasyntyneen kuvaus, vauvakuvaus, perhekuvaus, perhekuvaaja, newbornkuvaus, vauvakuvaaja, Helsinki, Vantaa, Espoo

Vastatyntyneen kuvaus

Newbornkuvaus

Vauvakuvaus

Raskauskuvaus

Odotuskuvaus

Valokuvaaja

Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

HELSINKI | ESPOO| PÄÄKAUPUNKISEUTU


Vastasyntyneen kuvaus

OHIKIITÄVÄT ENSIMMÄISET HETKET

KAUNIIKSI KUVAMUISTOIKSI

Alle 2-viikkoisen vastasyntyneen kuvaus

Kuvaus on ainutlaatuinen tilaisuus ikuistaa tärkeät ja ohikiitävät hetket. Ensimmäiset päivät ja viikot vauvan kanssa saattavat jälkikäteen tuntua kiitäneen ohi kuin sumussa, joten kuvat ovat ihana ja arvokas keino noiden hetkien muisteluun.

Näytä galleria

Muistot haihtuvat, kuvat pysyvät

Milloin kuvaus varataan ja toteutetaan?


Varaan kuvaukselle aikaa kalenteriin teidän lasketun ajan perusteella. Varsinainen kuvausaika sovitaan, kun vauva on syntynyt ja pääsette kotiutumaan. Vastasyntyneen kuvaus toteutetaan vauvan ollessa 4-14 vrk ikäinen. Tämä siksi, että 2 viikon jälkeen vauvan uni yleensä muuttuu ja se alkaa olla hereillä pidempiä aikoja. Myös suoliston kehittyminen alkaa niin, että mahanpurut voivat olla yleisempiä, mitkä vaikeuttaisi kuvaushetkeä. Kuvaus on ainutlaatuinen tilaisuus ikuistaa tärkeät ja ohikiitävät hetket. Ensimmäiset päivät ja viikot vauvan kanssa saattavat jälkikäteen tuntua kiitäneen ohi kuin sumussa, joten kuvat ovat ihana ja arvokas keino noiden hetkien muisteluun.


Mitä kuvauksessa tapahtuu?


Vastasyntyneen kuvaukseen varataan 2-3 tuntia riippuen vauvasta ja perheen koosta. Aika on pidempi kuin tavallisesti, jotta vauvan syöttämiseen, rauhoitteluun ja asetteluun on riittäväsi kiireetöntä aikaa. Kuvatessani pelkästään vauvaa, saatte itse oikaista sohvalle kahvin tai teen kanssa ja rentoutua. Kuvaan sillä ajatuksella, että lopetetaan sitten, kun ollaan valmiita, jotta kenellekään ei ole turhaa aikapainetta, vaan teilläkin on rauhassa aikaa nauttia hetkestä.

Vastasyntyneen kuvaus, vauvakuvaus, perhekuvaus, perhekuvaaja, newbornkuvaus, vauvakuvaaja, lapsikuvaaja

Miksi newbornkuvaus on niin tärkeä?


Uuden perheenjäsenen syntyminen maailmaan on elämän onnellisimpia hetkiä. Tuo uusi ihminen tekee sinusta vanhemman, mikä on maailman tärkein tehtävä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tuo pieni vauva kasvaa ja muuttuu joka päivä. Vauvakuvaus on matka niihin ihaniin fiiliksiin, joita niin kovin odotettu vauva saa koko perheessä aikaan. Haluan tarjota sinulle jotain erilaista - kokonaisvaltaisen elämyksen, jota muistella koko elämänne ajan. Kuvia, jotka puhuvat ajattomuutta, aitoutta ja onnea.

Miksi newbornkuvaus on niin tärkeä?


Uuden perheenjäsenen syntyminen maailmaan on elämän onnellisimpia hetkiä. Tuo uusi ihminen tekee sinusta vanhemman, mikä on maailman tärkein tehtävä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tuo pieni vauva kasvaa ja muuttuu joka päivä. Vauvakuvaus on matka niihin ihaniin fiiliksiin, joita niin kovin odotettu vauva saa koko perheessä aikaan. Haluan tarjota sinulle jotain erilaista - kokonaisvaltaisen elämyksen, jota muistella koko elämänne ajan. Kuvia, jotka puhuvat ajattomuutta, aitoutta ja onnea.


VINKKEJÄ

VAUVAN VALMISTELUUN

ilman stressiä

1


Pyrkikää syöttämään vauvaa mahdollisimman tiheästi ennen kuvausta ja varautukaa syöttämään häntä vielä studiolla saapuessanne. Tavoitteena olisi tarjota pienelle masu pullolleen maitoa, jolloin saamme hänet tyytyväiseksi kuvausten ajaksi, tai ainakin ehkä aluksi :) Jos haluaa, myös jotain imetyshetkeä voidaan kuvata.

2


Yrittäkää pitää vauvaa hereillä mahdollisuuksien mukaan ennen kuvausten alkamista. Kylpekää ja seurustelkaa tms, tällä takaamme uneliaat kuvaukset, mikä helpottaa vauvan kuvaamisa huomattavasti. Tämä ei ole mikään välttämättömyys ja ei vain onnistukaan kaikkien vauvojen kanssa, jos uni painaa silmää.

3


Painaumajälkien välttämiseksi vauvan vaippa ja vaatteet kannattaa olla löysällä ennen kuvausta.

 

Kuvaukseen tullessanne pukekaa vauvalle päälle kuvaukseen sopiva, neutraalin sävyinen body.


4


Ottakaa vauvalle mukaan harsoja ja vaippoja. Vaikka ette normaalisti käyttäisi tuttia, se voi olla hyvä ottaa kuvaukseen mukaan varuiksi. Joskus pelkkä tutti rauhoittaa kuvauksessa rauhattoman vauvan, joten siitä voi olla kovastikin hyötyä. Mutta tutin käyttö on täysin teidän oma asianne eikä läheskään kaikki vauvat suostu tuttia syömään.


VINKKEJÄ VALMISTAUTUMISEEN

VANHEMMILLE

1. Valitkaa neutraalit, yksiväriset, tyyliltään toisiinsa sopivat vaatteet
2. Vältä kahvia kuvausaamuna, sillä kofeiini vaikuttaa myös vauvan vireystilaan
3. Muista kynsien siistiminen ennen kuvasta (vinkki myös isälle)
4. Hiukset saat jättää auki tai laittaa rennosti kiinni
5. Voit tehdä meikistä hieman arkimeikkiä vahvempi, jos koet sen omaksi. Voit napata meikkipussukan mukaan studiolle vielä varmuuden vuoksi, jos haluat korjailla meikkiä

Synnytyskuvaus & Fresh 48

Elämän tärkeimmät ja ainutlaatuisimmat hetket

Olen tehnyt yhden uran kätilönä synnytyssalissa ja synnyttäneiden vuodeosastolla, joten tuo maailman on minulle kuin toinen koti. Synnytyskuvat ovat täydellinen visuaalinen tarina. Sen tarkoituksena on kertoa tarinasi vauvasi syntymäpäivänä. Ammattimaisena synnytyskuvaajana ja tarinankertojana ikuistan koko tarinasi kokeneella silmällä, kätilön intuitiolla höystettynä. Täydelliset synnytyskuvat käsissäsi voit aina katsoa taaksepäin

Lue lisää synnytyskuvauksesta

Elämän suurin hetki kuvamuistoiksi


Täydelliset synnytyskuvat käsissäsi voit aina katsoa taaksepäin ja muistaa nuo hetket ja tarinan kokonaisuudessaan, ja voit myös näyttää lapsellesi tarinan päivästä, jolloin tapasit hänet ja toivotit hänet tervetulleeksi perheeseesi.


Fresh 48 -kuvaus toteutetaan vuodeosastolla ennen kotiinlähtöä. Kotiinlähtö saattaa olla edessä jo ennen 2 vuorokauden ikää, joten jos vointi suinkin sallii, kuvaus voi olla hyvä toteuttaa jo ensimmäisen vuorokauden aikana, kunhan olette ensin levänneet ja nukkuneet.


On ihana ikuistaa nuo hetket, kun koko perhe on vielä aivan häkeltynyt ja pyörtymäisillään rakkaudesta ja kaikki on uuden opettelua. Vauvan ulkonäkö muuttuu jo viikossa hyvin radikaalisti, joten tämä on kuvaus teille, jotka haluatte kuvat vauvasta todella vasta syntyneenä. Kuvaus toteutetaan dokumetaariseen tyyliin ja saatte olla läsnä juuri sellaisena kuin sillä hetkellä olette. Kuvat ovat ennen kaikkea aitoja muistoja teidän ensihetkistä.