Mitä kuvasi kertovat?

Anna persoonan näkyä

Tarvitsitpa kuvia sitten työnhakuun, Linkediniin, omaan someen tai yrityksesi käyttöön anna persoonan näkyä! Kuviin voi hakea ideoita muiden kuvista, mutta sen erottuvan ja uniikin ilmeen kuville annat sinä itse. Minun tehtäväni kuvaajan on auttaa sinua löytämään alkuun ehkä hieman jännittävässäkin kuvaustilanteessa se sun oma juttu, ilmeet, fiilis, olemus ja se, mitä haluat kuvilla viestiä.

Varaa kuvaus

Kuvauspakettien hinnat

Kuvauspakettien hinnat

Ytimekäs CV-kuvaus

30 min kuvaus studiolla
20-30 kuvan koevedosgalleria
3kpl valmiita kuvatiedostoja

Lisäkuvat 30€/kpl
Hinnat voimassa yksityisasiakkaille. Yritysasiakkaille hintoihin lisätään alv 24%.

190€

KUVAUSPALVELUT YRITYKSILLE

arvot, toiminnan ydin ja kilpailuvaltit näkyväksi

Markkinointikuvat ovat investointi yrityksesi kasvuun

Monesti ne kilpailutekijät ja arvot, jotka olet tarkkaan ja harkiten määritellyt yrityksellesi, eivät välity kirkkaasti asiakkaille asti, ja silloin asiakas joutuu tekemään ostopäätöksensä esimerkiksi pelkän hinnan varassa.

Yrityksen viestinnässä on tärkeää käyttää kuvia myös sinusta itsestäsi, koska niiden avulla pystyt kertomaan toiminnastasi, palveluistasi, arvoistasi sekä sinun ja yrityksen tarinasta. Nämä kuvat ja asiat "kulissien takaa" kiinnostavat aina!

Miltä sinun yrityksesti näyttää?

Potretti , CV-kuva, business kuva, malli, model, fahion photography, photoshoot, muotikuvaus, mainoskuvaus

Puhuttele kohderyhmääsi


Haluatko erottua yrityksesi kasvoina ja persoonana ja luoda vahvemman yhteyden potentiaaliseen kohderyhmääsi ja asiakkaisiisi? Jokainen yritys ja yrittäjä on erilainen ja se on kilpailuetusi. Brändikuvaus on kattava paketti ilmentämään ja täydentämään yrityksesi identiteettiä, arvoja, palveluita, ihmisiä, toimintaympäristöä ja tuotteita. Sinun brändiäsi. Monesti ne kilpailutekijät ja arvot, jotka olet tarkkaan ja harkiten määritellyt yrityksellesi, eivät välity asiakkaille asti, ja silloin asiakas joutuu tekemään ostopäätöksensä esim. pelkän hinnan varassa.

Yrityksen viestinnässä on tärkeää käyttää myös kuvia sinusta itsestäsi, koska niiden avulla pystyt kertomaan toiminnastasi, palveluistasi, arvoistasi sekä sinun ja yrityksen tarinasta. Nämä kuvat ja asiat "kulissien takaa" kiinnostavat aina!


Kuvaus suunnitellaan etukäteen hyvin. Suunnitteluvaiheessa saat rauhassa pohtia mm. minkälaisia mielikuvia haluat yrityksesti herättävän. Tämän jälkeen suunnitellaan yhdessä kuvauspaikka/paikat ja voidaan miettiä sopivaa vaatetusta ja kuvien stailauksen tarvetta. Suunnitteluvaiheessa jaamme ideoita sekä keskustelemme minkälaiset valokuvat viestisivät parhaiten juuri sinun brändiäsi ja yritystäsi. 


Kuvauksen aikana otamme paljon erilaisia yrityksesi ilmettä tukevia kuvia, jotka viestivät yrityksesi arvoja ja tarinaa. Jos haluat kuvata useammassa kuin yhdessä paikassa, kuvausaikaa on hyvä varata enemmän. Halutessasi voimme ottaa kuvauksen yhteydessä myös uudet ja raikkaat edustuskuvat sinusta ja työntekijöistäsi.

Potretti , CV-kuva, business kuva, malli, model, fahion photography, photoshoot, muotikuvaus, mainoskuvaus

Sinun henkilöbrändisi

Sinun henkilöbrändisi

Miltä sinun henkilöbrändisi näyttäisi?

Miltä sinun henkilöbrändisi näyttäisi?

Haluatko erottua yrityksesi kasvoina ja persoonana ja luoda vahvemman yhteyden potentiaaliseen kohderyhmääsi ja asiakkaisiisi? Jokainen yritys ja yrittäjä on erilainen ja se on kilpailuetusi. Brändikuvaus on kattava paketti ilmentämään ja täydentämään yrityksesi identiteettiä, arvoja, palveluita, ihmisiä, toimintaympäristöä ja tuotteita. Sinun brändiäsi.

Kysy tarjous!
Kysy tarjous!