Raskaus, raskauskuvaus, vauvakuvaus, perhekuvaus, äitiys, raskaana oleva, vastasyntyneen kuvaus, newbornkuvaus

Raskauskuvaus | Odotuskuvaus

Helsinki | Espoo | Pääkaupunkiseutu
Elämässä on pitkälti kyse ihmisistä, hetkistä ja tunteista, joista haluamme pitää kiinni.

Raskausaika on toisille helppoa ja ihanaa aikaa, joka menee vauhdilla, toisille taas loputtoman pitkältä tuntuva ja monenlaisten huolien värittämä. Odotusajan kuvaus on ihana tapa pysähtyä ja nauttia muutuvasta kehosta ja raskaudesta.

muuttuva kehosi on upea


Raskauskuvaus miljöössä & studiolla


Haluan tarjota sinulle ihanan tavan juhlia elämäsi suurinta ihmettä ja raskausmatkaa! Haluan luoda kuvaushetken, jonka keskiössä olet sinä, kauniisti pyöristyvä vatsasi ja perheesi ja hetken, joka saa sinut tuntemaan itsesi maailman upeimmaksi, kauniiksi ja hehkuvaksi. Tuo kaikki muodostaa merkityksellisen ja sykähdyttävän lämpimän, rakkautta täynnä olevann hetken, jota voi vaalia vuosia.


Valokuvat eivät ole vain dokumentti tuosta ainutlaatuisesta ajasta teidän perheen elämässä, vaan ne ovat myös kaunis muistutus rakkaudesta ja siitä jännityksestä, joka liittyy teidän pikkuisen, teidän uuden perheenjäsenen tulevaan syntymään.


Kuvakseen voit tulla hyvin yksin tai kumppanin kanssa. Kuvaushetki itsessään jo on ihana hemmotteluhetki ja elämys. Kuvaus toteutetaan toiveesi mukaan studiolla, miljöössä tai kotonanne.

Raskaus, raskauskuvaus, vauvakuvaus, perhekuvaus, äitiys, raskaana oleva, vastasyntyneen kuvaus, newbornkuvaus
Raskaus, raskauskuvaus, vauvakuvaus, perhekuvaus, äitiys, raskaana oleva, vastasyntyneen kuvaus, newbornkuvaus

Kauneinta odotusajan kuvauksessa on rakkauden, odotuksen, ilon, toivon, hellyyden ja vanhempien ja vielä syntymättömän vauvan välisen yhteyden vangitseminen.


Prosessin eteneminen:

Raskaus, raskauskuvaus, vauvakuvaus, perhekuvaus, äitiys, raskaana oleva, vastasyntyneen kuvaus, newbornkuvaus

I. Ota yhteyttä ja varaa kuvausaikasi

Laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro minkälaisella aikataululla haluaisit kuvauksen toteutuvan, mitä toivot kuvaukselta, mikä mietityttää ja millaisiin asioihin kaipaat vielä vastausta ennen varausta.

Vastauksena saat kuvausaikaehdotuksia, lisää infoja kuvauksesta ja pyrin vastaamaan kysymyksiisi mahdollisimman hyvin!

II. Kuvauksen suunnittelu

Kun olemme sopineet kuvausajan, saat sähköpostiisi kuvaussopimuksen, kattavan ennakkokyselyn, joka auttaa kuvauksen suunnittelussa ja toteutusessa sinun näköisesti sekä kuvauksen varausmaksun osuuden. Kuulen mielelläni kaikki toiveesi ja ajatuksesi, joten älä suotta arastele sanoa niitä ääneen tai näyttää niitä kuvin. Vain siten pystyn antamaan sinulle mahdollisimman upean, sinun tarpeesi täyttävän kuvauskokemuksen!

III. Kuvauspäivä

Kuvaus sisältää noin 1h kuvaushetken studiollani Espoossa tai ennalta sovitussa muussa miljöössä sekä lainamekot. Voit tulla kuvaukseen täysin oman valintasi mukaan yksi, kumppanin tai perheen kanssa!

 

IV. Kuvauksen jälkeen

Saatte kuvien valintagallerian noin 1-2 viikon kuluessa kuvauksesta. Laajasta valintagalleriasta saatte itse valita mieleisesi kuvat, jotka viimeistelen valmiiksi. Valmiit kuvat toimitan noin 1-2 viikon kuluessa siitä, kun olette tehneet kuvavalinnat. Valmiit kuvat on ladattavissa galleriasta 1kk ajan. Gallerian kautta pystytte myös kätevästi tekemään kauniiden ja laadukkaiden fine art -kuvatuotteiden tilauksen!