KUVAUSPALVELUT YRITYKSILLE

arvot, toiminnan ydin ja kilpailuvaltit näkyväksi

Markkinointikuvat ovat investointi yrityksesi kasvuun

Monesti ne kilpailutekijät ja arvot, jotka olet tarkkaan ja harkiten määritellyt yrityksellesi, eivät välity kirkkaasti asiakkaille asti, ja silloin asiakas joutuu tekemään ostopäätöksensä esimerkiksi pelkän hinnan varassa.

Yrityksen viestinnässä on tärkeää käyttää kuvia myös sinusta itsestäsi, koska niiden avulla pystyt kertomaan toiminnastasi, palveluistasi, arvoistasi sekä sinun ja yrityksen tarinasta. Nämä kuvat ja asiat "kulissien takaa" kiinnostavat aina!

Miltä sinun yrityksesti näyttää?

Sinun henkilöbrändisi

Miltä se näyttäisi?

Haluatko erottua yrityksesi kasvoina ja persoonana ja luoda vahvemman yhteyden potentiaaliseen kohderyhmääsi ja asiakkaisiisi? Jokainen yritys ja yrittäjä on erilainen ja se on kilpailuetusi. Brändikuvaus on kattava paketti ilmentämään ja täydentämään yrityksesi identiteettiä, arvoja, palveluita, ihmisiä, toimintaympäristöä ja tuotteita. Sinun brändiäsi.

Kysy tarjous!

Miten erottua somen kuvatulvassa


Millaisilla kuvilla yritys menestyy sosiaalisessa mediassa?


Kuvien merkitys somessa on tärkeää. Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Sosiaalisessa mediassa kuvatulva on runsas. Kuva kertoo, mutta somessa sen pitää kertoa myös nopeasti ja mieleenjäävästi. Ensin huomio on kiinnitettävä kuvalla, sen jälkeen tekstikin voi alkaa kiinnostaa.

Liian kliiniset ja silotellut kuvat eivät auta asiakastasi ymmärtämään yrityksesi tarjoamaa hyötyä. Siksi haluan tulla, nähdä ja ikuistaa teidän yrityksen hengen, intohimon, osaamisen ja sen, mikä saa asiakkaan pysähtymään somen kuvatulvassa ja kiinnittämään huomiota juuri teidän tekemiseen, tuotteisiin ja palveluihin.

Kuvien on tärkeää ilmentää juuri teidän brändiä. Kuvissa on tärkeää pitää yhtenäinen linja, jolloin asiakas helpommin yhdistää kuvat juuri teihin ja näin myös brändi tulee tutummaksi, mikä alentaa ostamisen kynnystä. Sillä, millaisia kuvia yritys tai tuote käyttää, on merkitystä. Kuvilla luodaan mielikuvaa ja tunnelmaa, vahvistetaan identiteettiä ja viestejä. Hyödylliset, informatiiviset, viihdyttävät ja visuaaliset kuvat ja sisällöt ovat niitä, mitä mieluiten kulutetaan ja katsotaan.

Hyvä somekuva on laadukas. Varsinkin kuvapainotteisissa kanavissa, kuten Instagramissa, on järkevää panostaa teknisesti laadukkaisiin kuviin, sillä kuluttajat ovat tottuneet korkeisiin standardeihin. Jos halutaan viestiä laadusta, kovasta osaamisesta ja tuloksista, mutta olla silti coolin rentoja, kannattaa miettiä pitäisikö rennompiinkin behind the scenes -kuviin palkata ammattikuvaaja.


BRÄNDIN MUKAINEN

TUOTEKUVAUS


Hyvien tuotekuvien taika on siinä, että ne herättävät ajatuksissa ja saavat asiakkaan samastumaan. Kun tuotekuvista tehdään yrityksesi näköisiä, ne vetoavat kohderyhmääsi ja puhuttelevat ihanneasiakastasi.

Tuotekuvat ovat investointi verkkokauppaasi ja yrityksesi yhtenäiseen visuaaliseen ilmeeseen. Stailatut tuotekuvat herättävät somessa mielenkiinnon paremmin kuin paljaat kuvat, joista asiakkaan on vaikeampi saada mielikuvia tuotteen käytöstä. Somessa kiinnostavat tuotekuvat sitouttavat potentiaalisia asiakkaita ja lopulta maksavat itsensä nopeasti takaisin!

YRITYKSEN TOIMINTAA AVAAVA

BRÄNDIKUVAUS


Yrityskuvauksen ideana on tuoda asiakkaille tutuksi yrityksen toiminnan ydin ja tuoda näkyväksi yrityksen arvot, ainutlaatuisuus ja kilpailuvaltit, jotka usein ovat selvät yrityksen sisällä, mutta voivat jäädä asiakkaille epäselviksi. Kun asiakas valitsee palvelua tai tuotetta, hinta on merkittävä tekijä ostopäätöksen teossa, mikäli asiakas ei näe niitä tekijöitä, jotka erottavat yrityksen muista.

Yrityskuvilla pystytte viestimään, mitä lisäarvoa pystytte tuottamaan asiakkaalle tuotteilla ja palveluillanne sekä poistaa epävarmuuden tunteiden aiheuttamat ostamisen esteet!

Yrityskuvaus suunnitellaan yhdessä ennakkokyselyn ja yritykseen tutustumisen avulla!

Tapahtumakuvaus


Olipa kyseessä pieni pr-tapahtuma tai suuri gaalajuhla, saat tapahtumakuvauksen monen vuoden kokemuksella.